City Digital Rekry

City Digital Group - Online Technologies for the Joy of Discovering New

Ilmoitus 8.12.2021

Rekry: Digital Marketing Specialist

City Digital Group etsii dataorientoitunutta digimarkkinoijaa vahvistamaan kasvavan konsernimme markkinointia. Olemme viihdyttäviin ja hyödyllisiin verkkopalveluihin keskittyvä yritysperhe, jossa työskentelee vajaa 50 asiantuntijaa. Brändejämme ovat muun muassa Suomi24, Treffit24, TableOnline ja City.

 

Digimarkkinoinnin spesialistina pääset rakentamaan ja toteuttamaan konsernimme yritysten markkinointistrategiaa datalähtöisesti. Tulet luomaan uutta työnkuvaa talossamme, joten sinulla on loistava mahdollisuus painottaa toimenkuvaa omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaiseksi.

 

Etsimme:

  • Kokemus: Toimenkuvasi on uusi, joten odotamme sinulta kokemukseen perustuvaa näkemystä digimarkkinoinnista. Olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi hakukonemarkkinoinnin sekä markkinoinnin automaatioiden parissa ja pystyt jakamaan ammattitaitoasi myös traineelle.
  • Dataorientoituneisuus: Meiltä löytyy luovaa ja sisällöntuotannollista osaamista – sinun toivotaan täydentävän tätä timanttisella silmälläsi dataa kohtaan. Toivomme, että innostut analytiikan tutkimisesta, mittaamisesta ja optimoinnista.
  • Kasvuajattelu: Sen lisäksi, että olemme kunnianhimoisesti kasvuorientoitunut konserni, monessa palvelussamme käyttäjämäärän kasvattaminen on yksi olennaisimpia tavoitteita. Jos sinulla on kokemusta tuotepäällikön roolista tai kasvuhakkeroinnista, haluamme varmasti kuulla sinusta!
  • Kielitaito: Markkinoinnin kieli on meillä suurimmaksi osaksi suomi, mutta kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa kommunikoidaan toisinaan myös englanniksi.  Odotamme sinulta sujuvaa viestintää molemmilla kielillä.
  • Mukava kollega: Tästä emme jousta – teemme rekrytoinnit aina persoona edellä, eikä ikäviä tyyppejä palkata. Saat olla omanlaisesi hahmo, kunhan olet ystävällinen ja muut huomioon ottava työkaveri. 

 

Kuulostaako siltä, että olet oikea tyyppi? 

 

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen paikan tiimissä: Työ on kokoaikainen ja työsopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Voit aloittaa heti kun sinulle sopii.
  • Joustavan etätyömahdollisuuden: Meillä etäpalavereihin on osallistuttu niin Punkaharjulta kuin Tel Avivista. Tarjoamme kuitenkin myös kivan toimiston hyvällä sijainnilla ja kulkuyhteyksillä Helsingin Vallilassa.
  • Parhaat työkaverit: Kollegoiksi saat huipputiimin ammattilaisia, joiden kanssa työpäiviin kuuluu takuulla myös huumoria. Meillä on erittäin rento ilmapiiri sekä matala hierarkia.
  • Työpaikan, jossa todistetusti viihdytään: Työhyvinvointikyselymme osoittaa vuodesta toiseen, että City Digital Groupin yrityksissä ollaan sitoutuneita, motivoituneita ja voidaan poikkeuksellisen hyvin. ❤️

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja työstä antaa toimitusjohtaja Ville Heinonen: 040 776 5098.

 

Hakemukset sähköpostitse: ville@city.fi