City Digital – avoimet työpaikat

City Digital Group - Online Technologies for the Joy of Discovering New

Onko hallussa yksi tai useampia näistä: node.js, jQuery, AWS, React Native, Yii, PHP, mySQL, Solr, Memcached, Bootstrap?

Avoin paikka:
SOVELLUSKEHITTÄJÄ – LIITY MUKAAN KIINNOSTAVAAN YHTEISÖÖN

20 vuotta suomalaista nettikeskustelua ja -deittailua!

Online Technology Group on osa City Digital Groupia, joka osti 1.1.2020 Suomi24 Oy:n liiketoiminnan. Tiimimme kaipaa nyt vahvistusta erityisesti Treffit24-palvelun tekniseen kehitykseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ikonisen Treffit24-palvelun parissa. Tulet merkittävään rooliin osaksi innostunutta ja eteenpäin menevää liiketoimintatiimiä ja devaajana pääset kehittämisen lisäksi myös vahvasti tekemään päätöksiä toteutettavista asioista. Toimintatapamme on ketterästi kokeileva ja mutkaton ilman hitaita rakenteita.

Sinulla on useampi vuosi kokemusta ja erityisesti osaamista www-palveluiden ja mahdollisesti myös React Native -applikaatioiden tekemisestä. Ainakin merkittävä osa seuraavista löytyy osaamisalueidesi listalta: Yii, PHP, mySQL, Solr, Memcached, Bootstrap, node.js, jQuery, AWS-palvelut. Ideaalikandidaatti on työskennellyt myös maksurajapintojen ja mainosjärjestelmien kanssa. Googlen mainosteknologian tuntemuksesta on etua.

Jatkuva oppimisen halu ja näkemys koodin ja teknologian kehittämiseksi ovat osa sinua. Haluat ottaa vastuuta valinnoista ja myös tekemästäsi koodista. Olet kiinnostunut erityisesti siitä, miten käyttäjien toimintaan voidaan vaikuttaa erilaisia ominaisuuksia kehittämällä.

Odotamme sinun hyppäävän osaksi tiimiämme sellaisena kuin olet. Odotamme sinun olevan tiimipelaaja, joka omassa roolissaan vie tiimiä kohti yhteisiä liiketoimintatavoitteita. Tuot oman näkemyksesi tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämiseen jo ideointi- ja suunnitteluvaiheissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi viimeistään 27.9.2020 osoitteeseen rekry@city.fi. Toimi nopeasti, haastattelut käynnistetään jo hakuajan sisällä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Teemu Puurunen (0407262829 & teemu.puurunen@city.fi).

Tiimi

Olemme kasvua tavoitteleva konserni ja meillä on huikea tiimi

City Digital -konsernin tiimi koostuu kokeneista media-, markkinointi-, ravintola- ja data-ammattilaista. Tiimissä on erinomainen, monialainen osaaminen kuluttaja-rajapintaan ja mediaverkostoon päin. Tiimin digitaalinen osaaminen ja kokemus on huipputasoa ja panostamme jatkuvaan uuden oppimiseen ja jaamme osaamistamme koko konsernin sisällä!

Uskomme medi-alan digitalisoituvan yhä kovemmalla vaiuhdilla. Siksi me sijoitamme kasvuun.

Tervetuloa mukaan rakentamaan menestystarinaa!