Brändit

Olemme yhteisö, johon kuuluu innovatiivisia ihmisiä ja kiinnostavia yrityksiä. Yhdessä rakennamme viihdyttäviä teknologioita markkinoinnista ja verkkokauppatoiminnasta monipuolisiin digitaalisiin ravintolapalveluihin.

Yhteisöpalvelu, jossa on yli 15 miljoonaa viestiketjua eri aiheista.

Suomi24 on ollut yksi Suomen suurimpia verkkosivustoja vuosikymmenten ajan. Puolet suomalaisista käyttää palvelua joka kuukausi. Keskustelufoorumia ja chattia moderoidaan Suomi24:n oman uniikin, eettisen tekoälyn avulla.

suomi24.fi

Suomen johtava pöytävarauspalvelu.

TableOnlinen sivuston ja sovelluksen avulla ravintolakävijät voivat etsiä ja löytää laadukkaita, uniikkeja ravintoloita, sekä tehdä niihin pöytävarauksen vaivattomasti. Täydellistä lahjaa etsiville on tarjolla herkkusuille sopivia lahjakortteja. Ravintoloille TableOnline tarjoaa ammattimaisen varausjärjestelmän sekä tehokkaita markkinointiratkaisuja. TableOnline tavoittaa viikoittain satoja tuhansia potentiaalisia ravintolakävijöitä Suomessa ja Virossa.

tableonline.fi
Ville Heinonen
CEO
+358 40 776 5098

Oppaasi kaupungin ravintoloihin.

Cityn vinkkejä ja ideoita pursuava ravintolaopas kertoo kaupungin nälkäisille missä ja mitä seuraavaksi kannattaa syödä. City tunnetaan myös suosituista ravintolatapahtumista, jotka vievät satoja tuhansia ihmisiä ravintoloihin useita kertoja vuodessa.

city.fi
Kim Koistinen
Sales Manager
+358 44 581 9001

Aitojen ihmisten kohtauspaikka.

E-kontakti.fi on suomalainen nettideittipalvelu, jossa tuhannet sinkut etsivät aktiivisesti seuraa päivittäin. Palvelun tehtävänä on auttaa jäseniä löytämään sopiva palanen elämäänsä: kaveri, harrastusseuraa, romanssi tai tosirakkaus.

e-kontakti.fi

Jopa 2000 rakkaustarinaa kuussa.

Treffit24 on deittipalvelu, jossa katsotaan pintaa syvemmälle. Turvallisella ja helppokäyttöisellä palvelulla on huima määrä käyttäjiä joka päivä.

treffit.suomi24.fi

Tehokkaat työkalut laihduttamiseen ja painonhallintaan.

Keventäjät on Suomen luotetuin painonhallinta- ja kotitreenipalvelu – jo vuodesta 2004. Keventäjien tutkitusti toimivien painonhallinnan metodien lisäksi Kotitreeni tuo personal trainerin suoraan jäsenten ruuduille. Keventäjät on auttanut jo yli 100 000 jäsentä kohti terveellisempää elämää.

keventajat.fi/

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja Suomen suurin mainosverkosto.

Improve Median verkostoon kuuluu noin 70 laadukasta kotimaista verkkosivustoa, joiden avulla voidaan tavoittaa jopa 3 miljoonaa suomalaista viikottain. Improve Media myös hoitaa Suomen Jodelin mediamyyntiä yksinoikeudella.

improvemedia.fi
Tuomas Suihkonen
CEO
+358 50 567 6707

Yksi Suomen vanhimmista nettideittipalveluista.

Deitti.net on vuodesta 1997 lähtien toiminut kotimainen seuranhakupalvelu. Jo yli 400 000 sinkkua on hakenut unelmiensa kumppania Deitti.netistä.

www.deitti.net

Huippusuosittu palvelu ristisanatehtävien ratkojille.

Tiukan paikan tullen ristikoiden tekijät turvautuvat Ratkojiin. Ristikoiden ratkaisemisessa auttava sanalistaus kasvaa käyttäjien lisäämillä vastauksilla päivittäin. Ratkojat tarjoaa myös kattavan valikoiman online-ristikoita.

ratkojat.fi

Korkealaatuisia ja aitoja asiakastarinoita.

Kokemuksia.fi tuottaa ja julkaisee videomuotoisia työntekijäkokemuksia sekä asiakaskokemuksia yritysten todennetuista asiakkaista. Kokemusvideot tuotetaan puolueettomasti ja ne perustuvat aina haastateltavien vapaaehtoisuuteen suositella yritystä muille.

kokemuksia.fi
Eetu Kohvakka
Sales Director
+35850 472 7380

Löydä parhaat hinnat vertaamalla

Verrata.fi on tuotteiden ja palveluiden vertailusivusto, joka on suunniteltu säästämään aikaa ja rahaa. Palvelussa voi vertailla esimerkiksi sähkösopimuksia.

verrata.fi/

Yhteistyökumppanit

City Dev Labs
Tekninen yhteistyö

Yhteistyökumppanimme City Dev Labs tarjoaa upeita verkkoratkaisuja varhaisesta suunnitteluvaiheesta tekniseen toteutukseen saakka. Tämä yhteistyö auttaa meitä kehittämään liiketoimintaamme entistäkin paremmaksi.

City Family
Strategiset investoinnit

City Family auttaa startup-yrityksiä pääsemään seuraavalle tasolle verkko-ekosysteemin ja strategisten investointien avulla. Yhteistyö startup-yritysten ja City Family -jäsenyritysten kanssa on tärkeä osa City Digitalia.