Tarinat

Tutustu kokemuksiin meillä ja meidän kanssa työskentelystä.

Rakentavampaa dialogia verkossa – Suomi24 mukana Hyvin sanottu -hankkeessa

Ylen ja Erätauko-säätiön Hyvin sanottu -hanke pyrkii uudistamaan suomalaista keskustelukulttuuria rakentavan dialogin avulla. Suomi24 on hankkeessa mukana tarjoamalla alustan, jossa yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista voidaan keskustella avoimesti.

Turvallisempaa nettideittailua: City Digitalin palvelut mukana Nettideittiturvassa

E-kontaktin ja Treffit24:n yhteistyö Nettideittiturvan kanssa auttaa luomaan turvallisempia deittailukokemuksia kaikille osapuolille.

City Digital vahvistaa missiotaan paremmasta elämästä – Keventäjät liittyy konserniin

City Digital -konserni on ostanut 50 % osuuden Keventäjät-painonhallintapalvelusta, laajentaen toimintaansa terveys- ja hyvinvointialalle.

Kokemuksia harjoittelusta City Digitalilla

Olemme saaneet työllistää vuosien varrella useita lahjakkaita harjoittelijoita. Yksi näistä on graafinen suunnittelija Noor Alfakih, joka sai arvokasta työkokemusta ja kehitti suomen kielen taitoaan työharjoittelunsa aikana. Lue lisää Noorin tarinasta ja City Digitalin harjoittelumahdollisuuksista.

Työhyvinvointi City Digital -konsernissa: Tutkittua tietoa viihtyvyydestä

Työhyvinvointikyselyn 2023 tulokset korostavat työntekijöiden arvostusta, luottamusta ja osaamisen kehittämistä. Lue, kuinka panostamme työhyvinvointiin City Digitalilla!

Kokemuksia City Digitalilla työskentelystä

City Digitalin työntekijät arvostavat muun muassa vapautta, hyviä etätyömahdollisuuksia ja rentoa työkulttuuria. Lue ja katso Elinan, Janin ja Eetun kokemukset.