City Digital -konserni

Olemme innovatiivinen teknologiayhtiö, jonka yritykset tuottavat monipuolisia digitaalisia ratkaisuja.
35+
Lahjakasta ammattilaista
1000+
Asiakasta
6M€+
Liikevaihtoa
4M+
Kuukausittain tavoitettua käyttäjää

Teknologioita ja digitaalisia palveluita, jotka tarjoavat löytämisen riemua ja ikimuistoisia kokemuksia

Missiomme

City Digitalin missiona on parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää tuottamalla innovatiivisia ja hyödyllisiä digitaalisia palveluita, jotka tarjoavat inspiraatiota, käytännön hyötyä ja unohtumattomia elämyksiä.

Juuremme

City Digital on kasvanut vuonna 1986 perustetun legendaarisen City-kaupunkilehden perinnölle. Vaikka olemme ponnistaneet media-alalta, keskittyy osaamisemme tänä päivinä teknologioihin ja digitaalisiin palveluihin.

Verkostomme

Yhteisöömme kuuluu lahjakkaita ammattilaisia Suomessa ja Virossa sekä laaja verkosto kansainvälisiä kumppaneita. Yhdessä rakennamme viihdyttäviä teknologioita markkinoinnista ja verkkokauppatoiminnasta monipuolisiin digitaalisiin ravintolapalveluihin.

Tarinoita City Digitalista

Kokemuksia harjoittelusta City Digitalilla

Olemme saaneet työllistää vuosien varrella useita lahjakkaita harjoittelijoita. Yksi näistä on graafinen suunnittelija Noor Alfakih, joka sai arvokasta työkokemusta ja kehitti suomen kielen taitoaan työharjoittelunsa aikana. Lue lisää Noorin tarinasta ja City Digitalin harjoittelumahdollisuuksista.

Työhyvinvointi City Digital -konsernissa: Tutkittua tietoa viihtyvyydestä

Työhyvinvointikyselyn 2023 tulokset korostavat työntekijöiden arvostusta, luottamusta ja osaamisen kehittämistä. Lue, kuinka panostamme työhyvinvointiin City Digitalilla!