City Digital -konserni

Olemme innovatiivinen teknologiayhtiö, jonka yritykset tuottavat monipuolisia digitaalisia ratkaisuja.
35+
Lahjakasta ammattilaista
1000+
Asiakasta
6M€+
Liikevaihtoa
4M+
Kuukausittain tavoitettua käyttäjää

Teknologioita ja digitaalisia palveluita, jotka tarjoavat löytämisen riemua ja ikimuistoisia kokemuksia

Missiomme

City Digitalin missiona on parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää tuottamalla innovatiivisia ja hyödyllisiä digitaalisia palveluita, jotka tarjoavat inspiraatiota, käytännön hyötyä ja unohtumattomia elämyksiä.

Juuremme

City Digital on kasvanut vuonna 1986 perustetun legendaarisen City-kaupunkilehden perinnölle. Vaikka olemme ponnistaneet media-alalta, keskittyy osaamisemme tänä päivinä teknologioihin ja digitaalisiin palveluihin.

Verkostomme

Yhteisöömme kuuluu lahjakkaita ammattilaisia Suomessa ja Virossa sekä laaja verkosto kansainvälisiä kumppaneita. Yhdessä rakennamme viihdyttäviä teknologioita markkinoinnista ja verkkokauppatoiminnasta monipuolisiin digitaalisiin ravintolapalveluihin.

Tarinoita City Digitalista

Rakentavampaa dialogia verkossa – Suomi24 mukana Hyvin sanottu -hankkeessa

Ylen ja Erätauko-säätiön Hyvin sanottu -hanke pyrkii uudistamaan suomalaista keskustelukulttuuria rakentavan dialogin avulla. Suomi24 on hankkeessa mukana tarjoamalla alustan, jossa yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista voidaan keskustella avoimesti.

Turvallisempaa nettideittailua: City Digitalin palvelut mukana Nettideittiturvassa

E-kontaktin ja Treffit24:n yhteistyö Nettideittiturvan kanssa auttaa luomaan turvallisempia deittailukokemuksia kaikille osapuolille.