City Digitalin kulttuuri

Tiimiläisemme ovat tärkein prioriteettimme.

Vaikka konsernimme muodostuu hyvin erilaisista ihmisistä ja yrityksistä, kaikki työmme rakentuu samojen arvojen pohjalle.

Jatkuva kehitys

Haluamme auttaa tiimejämme saavuttamaan heidän täyden potentiaalinsa tarjoamalla kiinnostavia ja riittävän haastavia tehtäviä. Arvostamme ja tuemme työntekijöidemme halua kehittää heidän omaa ammattitaitoaan.

Vapaus ja vastuu

Meille on tärkeää, että ihmisemme saavat vaikuttaa työtehtäviinsä, innovoida ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Tasapainona vapaudelle edellytämme vastuuta tuloksista.

Hauskanpito

Vaikka teemme töitä tosissamme, meillä on aina rento ilmapiiri, jossa kaikki viihtyvät, kunnioittavat toisiaan ja tuntevat olevansa toistensa arvostamia. Pidämme hauskaa säännöllisesti myös yhdessä.
35+
Hauskaa työkaveria
5
Kivaa toimistoa: Helsingin Vallilassa, Keravalla, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Tallinnassa
6
Suloista toimistokoiraa
1
Yhteinen sähköpyörä sekä useita jaettuja liikuntavuoroja

Vastuullisuus City Digitalilla

Strategiaamme kuuluu neljä vastuullisuusteemaa, jotka ovat lähtöisin tiimeiltämme. Pyrimme edistämään vastuullisuutta jatkuvasti arjen päätöksissä. Lisäksi teemme yhteistyötä erilaisten toimijoiden ja kampanjoiden kanssa lahjoittamalla mediatilaa, keräämällä palveluidemme käyttäjiltä lahjoituksia sekä sponsoroimalla näitä suoraan rahallisesti.

1. Terveys ja hyvinvointi

Terveelliset elämäntavat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Työntekijöidemme hyvinvointiin panostamme muun muassa hyvillä työterveyspalveluilla, työsuhdepyöräeduilla ja henkilöstön liikuntaharrastusten tukemisella. Olemme myös tehneet lahjoituksia Vennerille ja Team Rynkebylle, joiden toiminta edistää terveellistä elämää ja hyvinvointia kaikille.

2. Eriarvoisuuden vähentäminen ja sukupuolten tasa-arvo

Emme hyväksy syrjintää, noudatamme palkkatasa-arvoa ja toimistollamme on nollatoleranssi häirinnälle. Arvostamme moniäänisyyttä ja erilaisia taustoja, mihin pyritään kiinnittämään huomiota rekrytoinneissa. Yksi keino, jolla pyrimme vaikuttamaan eriarvoisuuteen on yksinäisyyden vähentäminen, mikä on deittipalveluliiketoimintamme missio.

3. Ihmisarvoinen työ ja talouskasvu

Näemme, että yritystemme kannattavuus ja kasvu luovat taloudellista hyvinvointia yhteiskunnan ja yksilöiden tasolla. Henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat avainasemassa kilpailukyvyn vahvistamisessa. Pyrimme terveelliseen työn ja vapaa-ajan tasapainoon, mikä näkyy esimerkiksi laajoina etätyömahdollisuuksina. Uskomme myös, että työ kuuluu kaikille ja teemmekin säännöllistä yhteistyötä Niemikotisäätiön kanssa.

4. Ympäristön huomioiminen

Osallistumme kampanjoihin ja teemme hyväntekeväisyyttä ilmastoarvojen ja kestävä kehityksen puolesta. Vastuullisuus näkyy myös kuluttamisessa, jossa pyrimme tukemaan paikallista yrittäjyyttä ja pienyrityksiä esimerkiksi yrityslahjojen tai ruokailupaikkojen valinnassa. Kannustamme vähentämään työhön liittyvää matkustamista, kompensoimme lentämisestä aiheutuvat päästöt ja valitsemme ilmastoystävällisempiä vaihtoehtoja kun mahdollista.