Ura

Haemme joukkoomme lahjakkaita digitaalisen tulevaisuuden tekijöitä – voisitko sinä olla yksi heistä?

Lähde seikkailuun kanssamme!

Oletko mahtavaa seuraa työkaverina? Niin olemme mekin! Tule mukaan kehittämään Suomen ikonisimpia palveluita, kuten Suomi24, E-kontakti, TableOnline ja City.

Teemme töitä tosissamme, mutta emme koskaan unohda pitää hauskaa. Lue lisää kulttuuristamme tästä!

Full Stack Developer / City Digital

Are you a great person to work with? So are we! Come join us in developing some of the most iconic services in Finland like Suomi24, Treffit24, e-Kontakti, Keventäjät, TableOnline and City.

Lue lisää ja hae

Avoin hakemus

City Digital etsii jatkuvasti lahjakkaita yksilöitä, jotka voivat tuoda ainutlaatuisia näkökulmia ja taitoja tiimiimme. Olemme viihdyttäviin ja hyödyllisiin verkkopalveluihin keskittyvä yritysperhe, jossa työskentelee yli 30 asiantuntijaa. Brändejämme ovat muun muassa Suomi24, TableOnline ja City.

Lue lisää ja hae

Haluamme luoda innostavan työympäristön, jossa jokainen työntekijä saa tilaa kehittyä, vapauden ideoida ja tehdä rohkeita päätöksiä.

Tarinoita City Digitalilta

Kokemuksia harjoittelusta City Digitalilla

Olemme saaneet työllistää vuosien varrella useita lahjakkaita harjoittelijoita. Yksi näistä on graafinen suunnittelija Noor Alfakih, joka sai arvokasta työkokemusta ja kehitti suomen kielen taitoaan työharjoittelunsa aikana. Lue lisää Noorin tarinasta ja City Digitalin harjoittelumahdollisuuksista.

Kokemuksia City Digitalilla työskentelystä

City Digitalin työntekijät arvostavat muun muassa vapautta, hyviä etätyömahdollisuuksia ja rentoa työkulttuuria. Lue ja katso Elinan, Janin ja Eetun kokemukset.