Kokemuksia City Digitalilla työskentelystä

City Digitalin työntekijät arvostavat muun muassa vapautta, hyviä etätyömahdollisuuksia ja rentoa työkulttuuria. Lue ja katso Elinan, Janin ja Eetun kokemukset.

Rentoa mutta tavoitteellista työskentelyä

City Digital on suomalainen verkkoliiketoimintaa harjoittava konserni, jonka alla toimii monta eri yksikköä. Suomi24-verkkosivusto tuoteperheineen ja City sekä sen järjestämä SYÖ!-viikot ovat varmasti tunnetuimmat, mutta mukaan mahtuu myös internetmarkkinointia tekevä Improve Media, pöytävarauspalvelu TableOnline, asiakaskokemusvideoistaan tunnettu Kokemuksia.fi sekä ristikkoihmisille tuttu Ratkojat-sivusto.

Mielenkiintoinen työ ja mukava työilmapiiri

Neljä ja puoli vuotta yrityksen palkkalistoilla ollut Elina Niskanen tekee Improve Medialla Account Managerin hommia.

– Hoidan meidän B2B-asiakkuuksia, olen heihin yhteydessä ja pyrin hoitamaan heidän haaveitaan ja kysymyksiään, Niskanen kertoo.

Elina päätyi Improve Medialle avoimen työnhaun kautta. Junior Account Manageriksi taloon suoraan koulun penkiltä tullut, vastavalmistunut myynnin tradenomi on viihtynyt työpaikassaan niin hyvin, ettei ole edes pohtinut muualle lähtemistä.

– Ihmiset ovat varmasti parasta täällä. Toimistolle on aina kiva tulla, täällä on kiva ilmapiiri. Kaikki saa olla omia itsejään, unohtamatta tietenkin mielenkiintoista työtä, Niskanen kiittelee.

Vapaus iso arvo

TableOnline on suomalainen ravintolavarausjärjestelmä ja -markkinointialusta. Account managerina työskentelevä Jani Tohkanen on ollut talossa kohta viisi vuotta. Alunperin Jani haki valmistuttuaan Improve Medialle töihin, mutta päätyi lopulta TableOnlinen puolelle.

– Ravintoloiden parissa pyöritään paljon. Keskitymme uusien asiakkaiden hankintaan, mutta paljon aikaa menee myös siihen että huolehdimme olemassa olevista asiakkaista. Autetaan asiakkaita alkuun järjestelmien kanssa, Tohkanen kertoo.

TableOnlinessa Jania kiinnosti alunperin se että kyse on ratkaisumyynnistä. Pitkät asiakassuhteet ja asiakkaista huolehtiminen on keskiössä.

– Tässä työpaikassa itselleni isoin arvo on vapaus. Saan itse päättää, teenkö töitä toimistolla vai kotona. Täällä ei myöskään ole selkeätä työaikaa. Kukaan ei kyttää selän takana että teenkö täsmälleen 8 tuntia päivässä, kunhan työt tulevat tehdyksi, Tohkanen kertoo.

Työsuhde-eduista sekä Jani että Elina mainitsevat ePassin lounasedun sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä yrityksen yhteisen Tahkon mökkiviikon talvella. Yhdessä tekemistä on myös työajan ulkopuolella. Afterworkkeja järjestetään ajoittain vähintään tiimikohtaisesti, sekä koko yrityksen laajuiset kesäpäivät ja pikkujoulut vuosittain. 

Vastaanottavainen työyhteisö

City Digitalin tuorein yksikkö on kuluneena kesänä yrityskaupalla hankittu Kokemuksia.fi, joka tuottaa laadukkaat asiakaskokemus- ja työntekijätarinat sekä video- että tekstimuodossa. 

– Toimin myyntijohtajana Kokemuksia.fi:llä. Me autamme uusia ja nykyisiä asiakkaita hyödyntämään suosittelijoita. Olen työskennellyt konseptin parissa aiemmin, ja nyt liiketoimintakaupan myötä aloitin täällä myyntijohtajana, Eetu Kohvakka kertoo.

Kokemuksia.fi:n työntekijät siirtyivät sellaisenaan City Digitalin palkkalistoille, ja Kohvakka kiitteleekin sitä, kuinka hyvin uudet tekijät on otettu firmassa vastaan. Tukea ja apua on saanut aina sitä pyytäessään.

– Ehdottomasti parasta Kokemuksia.fi:llä työskentelyssä on hieno tiimi ja hyvä tuote. Työkulttuuri on kuitenkin hyvin rento, ja pyrimme viettämään aikaa yhdessä aina kun se on mahdollista. Töissä tulee vietettyä elämästään niin paljon aikaa, että sen tekee mielellään mukavien ihmisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa, Kohvakka kiteyttää.